Koudschuim matras Wave
Verzeker jezelf met de beste nachtrust met het koudschuim matras Wave! Een matras dat zich geheel aanpast aan de golven van jouw lichaam, want geen één lichaam is immers gelijk. Zo ben je altijd verzekerd van jouw persoonlijke, best mogelijke nachtrust en dat slaapt héél lekker! Matras Wave is zeer geschikt voor een boxspring waarbij je zelfs geen topper meer nodig hebt. Het matras is daarnaast geschikt voor een spiraalbodem of een lattenbodem.

Waarom Rolmatras Wave?
Met rolmatras Wave keer je de twee lagen van het matras onafhankelijk van elkaar zodat je altijd kiest voor jouw persoonlijke en meest ideale samenstelling. Hierdoor biedt het matras je altijd persoonlijk slaapcomfort en heerlijke nachten. Belangrijk is dat de koudschuim basis onderop ligt en de laag met Aircomfort™/Traagschuim bovenop.

Ligcomfort koudschuim matras Wave
De basis van matras Wave bestaat uit stevig koudschuim met zeven comfortzones. Door te schuiven met de diepe inkeping pas je de stevigheid van het matras gemakkelijk aan. Daarnaast bestaat het matras uit een opencellige traagschuim laag. Deze laag zorgt voor een goede drukverdeling van je lichaam en keert snel weer terug in zijn oude vorm. Het matras is hierdoor voor ieder lichaamstype, van groot tot klein en licht tot zwaarder, zeer geschikt.(max140kg)
De Aircomfort® toplaag voorziet je, indien gewenst, van een heerlijk zacht matras met de juiste, stevige ondersteuning.


200 lengte


Rating: 5 sterren
1 stem